Friday, March 21, 2008

Diamante la micul dejun

Din pacate nu mai stiu unde am cules poza asta.

Este vorba de fata care manca diamante la micul dejun si traia pe un satelit francez. Rontaia constiincioasa bucatile de carbon si se stergea de firimiturile stralucitoare cu un servetel cadrilat cumparat din Obor. Pentru ca suferea de multe boli rare si toti se speriau de talentul ei special, era mai mereu singura. Un barbat doreste dimineata omleta, paine prajita cu miere si cafea, nu diamante reci si vesnice. Nimeni nu mai stie ce s-a intamplat cu ea. La un moment dat a disparut din cartea de telefon. Poate a inceput sa manance mancare omeneasca si a reusit sa se casatoreasca, poate s-a mutat pe alt satelit unde toti mananca rubinele din ceasuri si acesta este un lucru normal.

8 comments:

ruki popa said...

cea mai frumoasa pauza de poveste e pauza de irene-poveste
si cea mai frumoasa poveste e irene

Iren said...

muah
sa nu exageram cu exageratul totusi ;;)

squirell monkey said...

Viata ei s-a schimbat de cand s-a mutat in Amsterdam unde a facut cariera. Cu banii castigati a rezolvat totul. Printre altele si-a pus telefonul "la secret" pentru ca era asaltata cu cereri in casatorie ...

Anonymous said...

O remarcă: îmi vine să bat când dau de folosirea greşită şi abuzivă, de inspiraţie englezească, a cuvântului "special". În româneşte avem "talent deosebit" sau "talent neobişnuit". "Talent special" sună barbar, a om care s-a educat privind serialele americane la TV. Pe de altă parte, bineînţeles că se spune "special pentru tine". Hai să folosim corect limba română, bine?

Iren said...

http://dexonline.ro/search.php?cuv=special

dex-ul este de alta parere.
exista multe cuvinte englezite a caror utilizare mi se pare barbara. "patetic" de exemplu.
nu mi se pare un pacat atat de mare sa folosesti "special" pe post de "altfel, neobisnuit". pacat ca ai ales sa te exprimi pe un ton atat de agresiv.
te asigur ca nu m-am educat privind seriale americane la televizor.

Anonymous said...

Bijuteriile sunt create de Salvador Dali

http://www.dali-gallery.com/html/galleries/object17.htm

ina bixade said...

Ce poveste draguta!!!

apples-and-cinnamon said...

oare nu ne simtim toti la fel de singuri cateodata? cand lumea parca nu vrea sa ne accepte cu micile noastre defecte si obsesii..