Monday, June 02, 2008

Off

Este dupa amiaza si este luni. Vantul bate printre ferestre. Lunea nu gateste nimeni nimic extravagant asa ca pasarile din cuptor se pot intoarce linistite in cuiburile arse. Grasii mananca multe cirese si simt cum se inrosesc si capata iar pofta sa joace polo.
Eu sunt in continuare off. Ca atunci cand dansezi si nu te sincronizezi cu partenerul. Poze pe film, leucoplast rosu sub pantofii turcoaz, internet acasa, aventurile lui gordon pym dupa generalul armatei moarte, am facut iar baloane din guma, baloane mari si roz, care se sparg si se prind de obraji, planuri de vopsit scaune, frica de schimbari dar nu mai pot ramane in acelasi punct, mi-e dor de ninja cu privire infrarosie, mi-e dor de ceva sigur, neschimbator, care e acolo cand intinzi mana. Starea de off e ca ca ora 4 dimineata. Se intrezareste ceva, dar tot intuneric e. Macar de nu ar fi toti cei din preajma mea asa suciti, de parca cineva i-a intors prea tare cu cheita.

8 comments:

ana said...

jumping from your book e cel mai frumos label din cate se mai plimba sa denumeasca

cel mai frumos sertaras.

elfudelamare said...

uite in fain scris. dar de ce toate blogurile au si poze?

Korova said...

Te tot citesc de ceva vreme, dar nu m-am încumetat să îţi şi scriu ceva.

Felicitări pentru off-urile tale.

Iren said...

multumesc anna

elfudemare: pentru ca nu-s carti.

korova: multumesc, dar nu prea sunt de felicitat :) sunt cam dezorientata.

Leu' said...

de preferat e sa dormi dupa amiaza

Anonymous said...

de ce oare o minte minuanta ca a ta are nevoie ba de schimbari, ba de stabilitate? ce-i aia ceva sigur, acolo, cand intinzi mana? nimic nu-i menit sa dureze la infinit si citindu-te, ma fericesc ca dau peste femei frumoase, dar in acelasi timp sunt ferm convinsa ca tu stii foarte bine toate lucrurile astea. scrie senzorial, iti iese fara cusur.ai capacitatea analogiei care da frisoane. un om cu talent n-are ce cauta cu dezorientarea in buzunar. lasa-te coplesita de tine insati,intru evolutie, dar nu de lipsurile lumii in care te gasesti. te sustin din fata monitorului. felicitari pentru postul Chestionabil. foarte dragalas!

Iren said...

am nevoie de stabilitate pentru ca e totul prea miscator in jurul meu.
multumesc :)

Anonymous said...

Intrebare: ce marca de guma folosesti?:> mi-e dor de baloane de guma! OFF Luni iar ON Marti :D!