Wednesday, January 14, 2009

Superficialitatea este uneori o stare de gratie

Incredibil de multi oameni chipesi in jurul meu. Merg cu metroul si nu stiu la cine sa ma uit mai intai. Seara numar pana la 10 baieti draguti intr-o singura statie!!! 10! E ciudat si pentru ca e vremea asta urata si pe o lumina gri de obicei toti oamenii par mai hidosi decat sunt in realitate.
Cu un baiat foarte dragut si la fel de foarte necunoscut m-am intrecut pe scari si, desi avea o caciula mai moderna decat a mea pentru care l-am invidiat, tot eu am fost mai iute! :)) Poate pentru ca eu ascultam mantre tibetane si probabil aveam pulsul regulat :))
M-am reintalnit si cu un fost partener de coincidente de la Victoriei. Intr-un an si jumatate nu s-a schimbat deloc. Are tot incaltari urate, ochi rosii, obraz neras si mers nervos, doar ca acum avea o alura de pilot american din anii 40.
Superficialitati, superficialitati. Dar fara vremurile mele superficiale nu stiu ce m-as face pentru ca iata ca fac in curand 29 de ani, aceasta varsta nustiucum, de neexprimat si neexplicat pentru ca nu m-am putut imagina niciodata avand atatia ani. Dar am senzatia asta in fiecare an, deci nimic nou. Sunt doar fericita ca pentru prima oara de cand am facut 18 ani si mi-am dat seama cum stau lucrurile de fapt cu batranetea, nu ma mai sperie si deprima o zi de nastere!
Vestea buna este ca nu m-am maturizat deloc. Vestea proasta este ca nu stiu cat ma mai tin picioarele sa ma intrec cu baieti necunoscuti pe scarile de metrou. Imi cam scartaie genunchii, noroc ca nu mai fumez si plamanii mei sunt din nou serviabili.
Atata vreme cat te apuci mereu de lucruri noi, oameni noi si ganduri noi si nu uiti sa faci cate o tampenie macar la o luna-doua, varsta nu prea are ce sa-ti faca. Auzi, Iulia?
La multi ani! :*

6 comments:

noryshor said...

La multi ani! :)

Iren said...

pentru Iulia sau pentru mine?
multumesc

Anonymous said...

Dar pe cat e ziua ta?:)

Iren said...

a fost pe 17 :)

Anonymous said...

Atunci: La multi ani, capricornule!:)

Iren said...

Multumesc, la multi ani si tie ca vad ca si tu ai avut parte de asa ceva :)