Monday, March 23, 2009

Primavara, scrisul apa se face

Cand nu merge ceva, baga-l in sertar, lasa-l acolo si vezi-ti de alte treburi. La un moment dat, te vei trezi ca acel ceva va fi iesit pe negandite din sertar si umbla prin viata ta de parca nu ai fi avut niciodata probleme cu el. Asa cum zgarieturile se retrag singure, asa si lucrurile se intampla singure.

Mai bine desenez farfurii, decat sa scriu. Si asta va doresc tuturor!

Nu mai stiu unde am citit: Physicists now say there is no such thing as time: everything co-exists. Chronology is entirely artificial and essentially determined by emotion. Contiguity suggests layers of things, the past and present somehow coalescing or co-existing.




10 comments:

Anonymous said...

Unii dintre noi nu ne dorim să desenăm farfurii...

Pinocchi0 said...

Eu am acasa un ceas care nu mai merge, o sa incerc metoda cu sertarul. Farfurii? Tocmai am folosit una: mmmmmmm... :-P

Iren said...

ivanuska: :)) nu stiti ce pierdeti

Pinocchi0: incearca, numai ai grija in ce sertar il pui, sa nu dispara.

Antoaneta said...

Da, timpurile co-exista in mintea noastra...dar fizic ne degradam cronologic. Asa ca oamenii aia de stiinta speculeaza. Aici e un magazin-atelier-cafenea unde poti picta orice bucata de ceramica bruta iti doresti, apoi o lasi acolo, ei o glazureaza si iei inapoi ceva lucios si frumos colorat, si un servici intreg daca ai chef.

Iren said...

Antoaneta: poate ne degradam fiziologic in mod cronologic pentru ca asa am invatat ca trebuie sa facem.

costel said...

timpul dupa einstein e a 4 coordonata, formand impreuna cu celelalte 3 coordonate de distanta ceea ce se cheama spatiul Minkowski. Fizicistii nu prea contrazic afirmatia lu einstein si nici nu prea picteaza farfurii. Mi-am aratat muschii, ma duc sa pictez pahare

adriana said...

chiar ai dreptate!

Cîrchelan said...

Poate ne degradam pentru ca nu e cazul sa permanentizam chestia asta cu habitatul din carne. Si nu cronologic ci pe alte criterii... Pe de alta parte, poate nu ne degradam, pentru ca in fond degradarea nu e ceea ce pare, dar nu e nici altceva.

Anonymous said...

despre prietenie:

sondaj - maxima sinceritate, va rog!

http://chrisalida.wordpress.com/2009/03/21/398/

si va multumesc pentru participare

Joaninha said...

Eu pictez. E un hobby... N-am putut niciodata sa lucrez la doua tablouri simultan, nu stiu de ce. Dupa ce fac unul, daca sunt in pana de idei stau o vreme sa imi reincarc bateriile, fara sa ma panichez de lipsa de idei ( poate tocmai din cauza ca pictez din placere ), apoi vad o imagine sau ma agat de un cuvant, un sentiment si deja se naste urmatoarea schita. :)