Monday, May 11, 2009

De ieri, azi si maine

Mara e intr-o situatiune disperata. Niste pisici si mari si mici au pus stapanire pe casa ei. Si oricat ar iubi ea pisicile, nu poate locui totusi cu o turma pufoasa in casa. Asa ca daca luati un pisic mic, hai maxim 2 :)), ati face o fapta tare buna. Uite aici portretele lor robot cu poza cu tot.

Pana una-alta, ca tot va ziceam eu cum mi se indeplinesc dorintele, uite ca d-abia ce mi-am dorit, ca am si primit un telescop. Un motiv in plus sa-mi caut o casa si mai frumoasa, de la fereastra careia sa se vada si un petec de cer cu stele cu tot. D-abia astept sa dau petreceri nocturne cu tema astronomica, atunci cand sunt eclipse de luna sau ploi de stele, sa chem oameni la un pahar de vin si o lentila de telescop. Multumesc mult, Mihaela! :)

Simt cum se apropie si aurora boreala, parca o si vad dupa colt, asteptandu-ma.

Intre timp pot sa va spun ca scrisul unei carti pentru copii mici este cel mai frumos lucru din lume. Ma simt tare norocoasa pentru ca pot face asta :) Nu am fost niciodata mai senina, linistita si fericita ca acum. Problemele s-au ingramadit toate intr-un colt, s-au micsorat si nu mai musca aproape deloc.

8 comments:

Iren said...

giolly: nu-mi lua fericirea in mod personal :))
oricum e o fericire asumata si lucrata.
o sa-ti vina si tie randul.

Antoaneta said...

Exactamente, ai pus degetul pe rana si punctul pe i, fericirile venite din exterior dureaza putin si cer alimentatie continua.

Iren said...

Antoaneta: mai ales ca uneori pot trece pe neobservate.

Pinocchi0 said...

Colega mea povestea astazi ca sotul ei s-a dus in pivnita si a auzit niste sunete subtiri: Pisica aciuata la ei a facut doi pui si s-a ascuns acolo, intr-un dulap.

DOAR NOI said...

Felicitari. Ma bucur ca ai atins stare de fericire, pe care eu o descriam ca o bucurie ajunsa la limita maxima.

mara said...

@irene: thanx
@pinocchio: bine ca au pivnitza :)))

Anonymous said...

si ce tema are cartulia ta pentru copii?:)

Iren said...

aproapealb: e o poveste pentru copii de 5, despre un grup de copii care inventeaza niste masinarii magice pentru un copilas bolnav.