Thursday, September 17, 2009

Mie-mi place haosul

As vrea ca din 5 in 5 ani sa se schimbe totul in jurul nostru, sa fie altfel, nu neaparat in bine sau in rau. In loc de porumbei sa avem ursi domestici carora sa le dam zmeura prin parcuri ( cu ocazia asta comertul cu zmeura ar prinde aripi si s-ar gasi mai des zmeura si mure prin magazine), toata lumea sa mearga cu masinile inclinate, pe doua roti, facand echilibristica in siguranta, toata lumea s-ar aduna la terase ca sa nu vorbeasca, ci sa se inteleaga cu ajutorul mainilor, picioarelor si ochilor ( cei mai talentati vor reusi sa se inteleaga chiar si cu gaturile si coloana vertebrala), plasticul ar disparea, pentru ca totul s-ar face din sticla din sticla, chiar daca asta ar insemna ca din 5 in 5 minute sa se auda zgomot de lucruri care se sparg si leucoplastele ar deveni foarte in voga, pentru ca toata lumea ar avea mult mai multe taieturi. Si oamenii ar trai in magazine si magazinele s-ar muta in case, uneori coada de la casa de marcat intinzandu-se pana in baie. Nu trebuie sa fie schimbari logice, nu-i asa? Si toata lumea ar fi asa zapacita de schimbarile uimitoare incat toata lumea ar fi extrem de ocupata sa se adapteze. Si batranii n-ar mai putea de uluire, pentru ca pe vremea lor totul era organizat altfel.

15 comments:

sayadinna said...

sa se schimbe si vremea si sa fie in fiecare zzi un alt anotimp..azi toamna cu frunze multe peste tot,maine primavara cu frezii si a treia zi oameni de zapada
apropo..am vazut acum cateva zile la cineva pe o rana un leucoplast colorat cu albastru si ursuleti panda:)

şu said...

De fapt, haosul nu este decât o schimbare banală.

Rareș said...

Ar fi altfel.

Anonymous said...

Mie lumea mi se pare destul de haotica si neinteleasa si asa. Trebuie doar sa faci cativa pasi afara din lumea ta ca sa descoperi ceva sa te dea peste cap, mai ales la noi.

joju said...

realitatea inconjuratoare este o retea caroiaj (matrice, matrix) de elemente rigide (aparent), construita asa de reguli rationale ale barbatilor mereu pregatiti de a lupta. femeile ar face din caroiaj spaghete, dar au si ele nevoie sa-i vada pe barbati razboindu-se ..pentru ele.
o schimbare ar putea veni odata cu punerea in functiune a acceleratorului, cand vom beneficia de energie foarte ieftina si nu vom mai munci deloc, noi europenii, decat din placere :)

Evergreen said...

:D eh, cum ar fi? Probabil ca in primele zile ar fi totul interesant, dar cu timpul am obosi sa na adaptam

or, mai bine ne lasam in voia sortii.

Monomaniac said...

realitatea este reala pentru ca o traim asa cum este si o luam de buna (..ce fraieri suntem). totusi un pas catre irealitate poate fi starnit de orice neuron jucaus transformad aglomeratia din metrou in valuri de mare agitata, un tramvai pierdut in ocazia de a sta langa domnisoara care e in aceeasi situatie cu tine, cearta intr-o piesa de teatru, etc.
cine vrea ca de maine sa purtam zambete in loc de ochelari de cal sa ridice doua degetele.

Cubbie said...

eu votez pentru ursuleti.
si sunt 100% de acord sa primeasca zmeura in parcuri.
sustin si restul schimbarilor numai daca sunt in interesul ursuletilor.
multumesc.

day-dreamer said...

Gândaci să fie animale de companie. Casele să fie împrejmuite de şanţuri prin care să curgă tot soiul de licori, astfel că accesul spre lumea din afară să se facă pe poduri. Multe poduri. Lifturi care să ne urce spre copaci.
Mi-ar plăacea ca haosul să-mi vindece fobiile.

alina said...

ahhh, da !! uluirea batranilor...ar fi ceva haotic!:)

Piersicoasa said...

mi-ar fi frica sa se schimbe si lumea din jurul nostru, nu ne schimbam noi destul? :)

Unknown said...

asculta the kills irene, sa-ti gadilele tamplele cand te scufunzi in haos.

Anonymous said...

si un gadilici invizibil care sa ne faca sa zambim :o) casele sa fie in magazine si magazinele in castele :o)

brain damage said...

bai sa stii k-mi place cum gandesti...:))...ce am fii noi fara lumea asta deja haotica???!!!...niste tristi...mie si asa mi se pare ca o iau razna daca gandurile mele au cum sa comunice din prea multa liniste...nu ar fi tare sa se intoarca lumea cu susul in jos???...gen sa walk on water sau sa ne asezam posterioarele pe-un nor...traiasca haosul din vietile noastre...:))

Anonymous said...

si mie! :)