Wednesday, October 19, 2011

Bilant de buzunar

Imi vine: sa cumpar perne potrivit de pufoase, sa stau pe canapeaua cu elefanti si sa vorbesc la telefon, sa beau ceai cu picioarele pe calorifer, sa-mi cumpar haine colorate care se vad frumos in zapada, sa alint si sa rasfat, sa coc fursecuri mari cat floarea soarelui, sa port sosete alb-negru in dungi, luate din filme mute, sa cunosc oameni buni, care vorbesc frumos despre ceilalti oameni, sa-mi cumpar robot care nu vorbeste, dar ma trage de maneca plin de simpatie atunci cand vede ca sunt suparata.

Nu-mi vine: sa ma gandesc la viitor, sa-mi asum responsabilitati, sa mananc sanatos, sa-mi cumpar telefon nou, sa fac liste, sa caut sireturi gri, sa ma gandesc la bani, sa ma supar, sa n-am chef, sa ma misc greu dimineata, sa scot idei pe banda rulanta ca un xerox resemnat.

Atunci cand "imi vine sa"-urile sunt mai multe decat "nu imi vine sa"-urile inseamna ca totul e bine :)

5 comments:

Sotia pompierului said...

eu cred ca tu esti un om foarte frumos, ce rau imi pare ca nu te cunosc:((

Iren said...

multumesc. eu ma mai intalnesc uneori cu cititorii blogului care par pe aceeasi lungime de unda, poate iesim la un ceai candva :)

Sotia pompierului said...

Ce frumos ar fi, multumesc!din pacate eu nu locuiesc in tara acum, dar poate ca am sa ma intorc intr-o buna si miloasa zi:)Tu stai in Bucuresti?

Iren said...

Da. Daca treci vreodata pe aici, da un semn :)

Sotia pompierului said...

bine:)