Sunday, May 13, 2012

I ♥ haos

Cum sa iei un mic dejun traditional si linistit daca ai doar inghetata, gogosari si vin in frigider ( si esti un pic cam gras, asa ca trebuie sa ignori inghetata pana devii iar slab ca sa te poti ingrasa din nou), daca un grup de vrabii se bat ca leoparzii la geam, in timp ce pescarusii se tanguie apocaliptic deasupra blocurilor si in mijlocul camerei e un munte de haine care nu mai intra in dulap, deci trebuie sa ramana acolo?
Acest post este de fapt o oda inchinata dezordinii din viata mea ne-feng-shui. Unii ar spune ca sunt un om neserios, eu zic ca sunt un om care nu ia seriozitatea in serios. Haos, dezordine si lipsa de disciplina - ce poate fi mai zen? Niciun minut nu seamana cu altul, lipsa totala de control si fara un plan concret pentru urmatorii 5 ani. Sunt cel mai oribil cosmar al liderilor motivationali!

2 comments:

Iren said...

Am sters din greseala un comentariu pentru ca ajunsese in spam, noroc ca l-am gasit si in mail.

"da, insa gusti cate putin din libertate, acea stare sublimă de uitare a convențiilor, complement al vieții împlinite și al fericirii. sa ti fie de bine!"
Mihaela Maria

multumesc, sa-mi fie :)

Costin Comba said...

In fiecare ordine exista o dezordine. Daca in viata asta care, oricum este prea rapida pentru cate vrem sa facem, nu ar fi si putina dezordine, ne-am pierde repede interesul.