Tuesday, October 09, 2012

Cea mai mare pauza din lume

Stiti cum e in filme: eroul principal nu are loc de munca si-si cauta, si-si cauta, si nu gaseste nimic, si exact inainte sa fie dat afara din casa si sa se mute intr-o cabina telefonica, PAC - un necunoscut ii ofera cel mai bun loc de munca din lume.
Sau personajul principal feminin care nu-si gaseste sufletul pereche desi se intalneste cu sute si mii de barbati si exact cand vrea sa lase totul balta, sa renunte la barbati si sa nu-si mai dea cu oja unghiile de la picioare, BAM - ii apare brusc in fata si se indragosteste de ea cel mai frumos si minunat si bogat barbat din lume.

Ca-n filmele cu buget redus, in ultima vreme mi-a mers totul prost si pana la urma m-am ales si cu racealo-gripo-virozo-guturai de toamna. Si cum stateam eu necajita si ma gandeam la lucrurile obisnuite (faptul ca nu mai poti sa ai incredere in instalatori ca pe vremuri, sau ca oamenii nu se mai ofera asa usor sa-ti faca o supa buna la raceala), avand usoara impresie ca toata lumea m-a parasit pentru ca nimanui nu-i plac oamenii care stau raciti mai mult de 3 zile, BONG - am primit deodata un cadou-surpriza: o cutie plina cu batoane KIT KAT. Nu e nici cel mai bun loc de munca din lume, nici cel mai frumos barbat din lume, dar e totusi o cutie mare, plina cu KIT KAT, pe post de invitatie la World's Biggest Break! Pauza asta mondiala o sa aiba loc foarte curand, pe 11 octombrie, si ca sa participi trebuie doar sa intri in aplicatie si sa trimiti pauze prietenilor.
Deci, macar am primit si eu ceva care este "cel mai ... din lume": cea mai mare pauza din lume. :)


5 comments:

Irina said...

Enjoy si te asteptam maine la World's Biggest Break! :)

Iren said...

Multumesc. Ne vedem acolo :)

I. said...

Macar asa mai faci si tu o poza :P

Iren said...

I.: :))) am mai facut poze, dar nu le-am pus pe net, fiind in plina epoca a modestiei si discretiei :D

Ovidiu said...

Hey... bine ca am citit blogul vostru ca am aflat si eu de aceasta pauza! Deci... maine, pauza sa inteleg :)