Saturday, November 10, 2012

Despre zilele grele

Uneori mi-e greu si atunci devin slaba si trista. In prima faza, depresia are 1-0. Ma baga intr-un sac negru, are impresia ca a castigat razboiul si se bucura ca un corb oribil ce e.
Apoi se intampla ceva. Exact cand nu mai am deloc putere si vreau sa traiesc in sacul negru, departe de lumina si de oameni si de orice bucurie, ma salt la suprafata, imi prind de fata cu carlige de rufe un zambet mic, ma zbat sa ies si sa ma departez de griji si incerc sa rad ca si cum n-am nicio grija pe lume. Sa iau fiecare zi grea ca pe o zi un pic mai usoara.
Si timpul trece, vin vremuri mai bune, supararile lasa urme care se sterg usor-usor si bag sacul negru inapoi in dulapul corbului. Sunt foarte recunoscatoare ca, desi sunt un om pasnic, inca pot sa ma lupt cu mine insami si sa inving.
Dar adevarul e ca in astfel de momente mi-as dori ca oamenii din jur sa fie mai intelegatori, rabdatori si mai iubitori.

12 comments:

Oana said...

Cred ca esti o persoana absolut minunata si mai cred ca esti ca un ceai cu miere si 2 stropi de lamaie pentru un om racit! si mai cred ca pentru oamenii tai esti sufletul! nu? :)

Iren said...

pentru cativa oameni, da, sunt. :)dar si ei pentru mine.
hugs!

Bianca said...

Felicitari pentru gandurile asternute! Si eu simt aceleasi lucruri uneori, ma simt singura uneori, dar atunci cand ma astept mai putin, un lucru bun mi se intampla si mi se sterge tot cu buretele..

Alina said...

Imi place mult ce scrii pe acest blog. Cred ca totul ti se trage de la vreme, lasa rezista putin si trecem peste perioada asta urata :(

alle said...

minte minunata de ceai :)

Anonymous said...

Am dat din intamplare peste blog-ul asta,dar pot zice ca a fost dragoste la prima vedere(recunosc,numele m-a atras instantaneu). Imi place mult cum scrii,dar mi-ar placea sa postezi mai des. ai o imaginatie si o tehnica de a pune cuvintele pe foaie(respectiv ecran) pe care multi ar invidia-o. Felicitari!!


Andreea said...

Cu toti avem momente grele si poate de aia oamenii din jur sunt rai si mai putin intelegatori.

Iren said...

Alle: Multumesc, hugs :)

Anonymous: Multumesc, incerc sa scriu macar o data pe saptamana. Promit mereu sa scriu mai des, dar adevarul e ca ma iau cu altele si uit. :(

Szasz Sebes Paul said...

Frumoasa postare

Indelible Bonobo said...

frumos si mumos :)

marius said...

Foarte frumos ce ai scris, sunt multi care trec prin aceeasi situatie, trebuie sa gandim pozitiv si totul o sa fie bine

Marius said...

Toti trecem prin perioadele astea, invata sa fii optimista si totul o sa fie bine. E si vremea asta mohorata si toti avem tot felu de ganduri, organismul nu e obisnuit ca se scurteaza ziua....