Tuesday, November 27, 2012

Dragii mei necunoscuti

In fiecare zi dau pe internet si pe strada peste oameni cu care as vrea sa am de-a face. Sa fim macar semi-prieteni, daca nu prieteni buni. Ii aleg dupa ceva ce nu poate fi descris, pur si simplu au un aer familiar, care are sens pentru mine. De exemplu, azi am vazut un baiat cu care mi-ar fi placut sa joc ping-pong, cu o fata mi-ar fi placut sa merg la cumparat oja cu sclipici, cu alte 2 fete sa merg la o degustare de vin, cu un domn extrem de bine imbracat as fi mers la o prezentare de moda sau la cumparat candelabre de cristal, cu o doamna as fi vorbit despre barbatii din ziua de azi, iar cu un baiat as fi facut schimb de muzica. Si tot asa, insira-te margarite. Si poate undeva, candva, cine stie... chiar o sa reusesc sa ma imprietenesc cu 10% din omenire.

15 comments:

Unknown said...

Frumos sbtitlu: ,,Cesti si povesti"!
Cu cateva minute inainte chiar despre asta scriam pe un alt blog: cana de ceai fierbinte si o carte de poezie langa ea. Mi se pare combinatia ideala.
Dupa parerea mea, ceaiul e cea mai poetica bautura!
Spor la scris si in toate!

green said...

foarte frumos

Anonymous said...

am citit parte asta cu o placere greu de descris. Ai niste posturi care genereaza explozii mici, mocnite interioare :). Exploziile genereaza o gaura, pe care nu pot sa o umplu cu nimic altceva si am nevoie de fix ce pui aici. Mi se pare o nedreptate ca nu dau bani pe ceea ce faci si ma simt ca un hot de bombe :))

Iren said...

Multumesc :)

Anonymous: suntem chit. mie mi s-ar parea o nedreptate sa cer bani :)

shoes said...

Poate ca intr-o viata anterioara ai facut toate astea si acum ai reminiscente.

Gaby.B said...

Cel mai bizar lucru e sa te intalnesti cu cineva sau sa treci pe langa cineva sa-ti para cunoscut de undeva. Bizar nu?

ithinkiknow said...

http://www.youtube.com/watch?v=WxIjBVFVMbE

Iren said...

ithinkiknow: :)

Mugur Ionescu said...

Eu cred ca ai foarte multe cunostinte!

producton said...

Si eu as vrea sa am de-a face cu tine. Intotdeauna e bine sa-ti maresti plaja de cunostiinte/prieteni.

zippler said...

prietenii se masoara in calitate nu in cantitate

sisesti said...

Credeam ca sunt singura care gandeste asa

Irina said...

Asta denota faptul ca esti o persoana sociabila si ca iti doresti sa cunosti cat mai multi oameni cu care sa impartasesti ganduri, si sa poti vorbti despre anumite situatii din viata ta si a lor.

Oana said...

Eu te citesc pe tine de multi ani si acum vreo 2, cred, te-am vazut la Lente, lentele vechi, si as fi vrut atunci sa zic ceva, sa-ti fac un semn din ochi din care sa intelegi ca, un pic mic, te stiu si eu :P Evident ca n-am facut asta, dar acum cand te citesc pot sa dau o imagine in miscare omului care simte si scrie asa de frumos! :)

Iren said...

Hei Oana, data viitoare sa vii sa ma tragi de maneca :)