Monday, November 20, 2006

:(

Cineva a ajuns pe blogul meu cautand pe google "cum sa bati un porcusor de guineea". Cum adica cum sa bati? Cum sa bati fara sa lasi urme? Ce obiect ar fi mai bun sau ce metoda sofisticata ar ajuta mai mult? Ce fel de om are asemenea griji si vrea sa se documenteze ca sa se asigure ca va lovi cat mai eficient o fiinta de marimea unui motocel?

10 comments:

Anonymous said...

La mine s-a intamplat si mai grav. Cineva a cautat cum sa lucreze in crima organizata (http://www.gradinacudoinuci.descult.com/2006/09/16/ce-mai-cauta-poporu-pe-google/). De foarte multe ori sunt efectiv socat de ceea ce vad ca unii oameni cauta.

Anonymous said...

Motocel!! :((

Panzer said...

the're a lot of sick people in this country...

Andrei Scripca said...

acelasi tip de oameni care isi bat cu bestialitate caii p la tara pentru ca nu alearga cum vrea alcoolul din ei...

Anonymous said...

Poate e un nene care joaca, in fiecare vineri seara, sah cu porcusorul lui. (Pentru ca sambata se iese in oras iar duminica e zi de canasta).

Poate, mai mult, acest nene s-a saturat sa piarda mereu, mai ales ca porcusorul ala reuseste de fiecare data sa disimuleze nebunul de negru.

In sfarsit, poate acest nene vrea sa ii poata striga in fata porcusorului, macar o data, "ha! te-am batut!"

Monica said...

chiar sunt ingrozita...de ce sa-l bati? nu mai bine il dai cuiva???

si eu care eram suparata ca la mine se ajunge cautand " jocuri cu caramele" (?!), " cum sa cureti intestinele de porc", " jocuri pentru copii sa chinui vecinu" si altele

Anonymous said...

:(((
vreau sa-l vad pe imbecilul care a facut cautarea aia si sa il bat o saptamana!
ce nenorocit sinistru!
Sunt revoltata mai ales ca imi aminteste de o idioata de mama a unei prietene care s-a gandit ea sa ii unga porcusorul de guineea cu revulsin..ca a presupus ea ca e racit, si revulsin-ul is za cure...si da-i cu revulsin, pana s-a inflamat si a murit dupa cateva ore in chinuri saracutul.
Pe astia care fac rau animalelor i-as chinui groaznic, nu merita indurare!

Anonymous said...

poate nu papa tot si merita o corectie :P

si omu sufletist nu vrea sa il bata in modu evident.

Anonymous said...

Eu cred totusi ca era vorba de batut porcusorul la vreun sport sau o activitate la care se pricepea si el si stapanul :))

Anonymous said...

eu am ajuns pe blog-ul tau cautand "revulsin" :))