Friday, November 03, 2006

Vineri, 2 noiembrie 2006

Seria posturilor superficiale continua. Ma simt tare bine sa le scriu pentru ca nu depun nici un efort si pur si simplu ma relaxeaza sa scriu asa aiurea, fara un scop.

Pentru mine ninsoarea inseamna ca-mi voi pune pe cap palarioara cu "oh my god, they killed kenny! those bastards!". Asta inseamna ca nu voi mai vedea pe unde merg, pentru ca palarioara este de fapta o palarioaie si-mi este prea mare ( sau este capul meu prea mic) si voi da peste oamenii care nu vad in cauza umbrelelor sau peste muncitorii care nu vad din cauza sacilor mari cu ipsos. De fapt inseamna ca va trebui sa fiu de trei ori mai vigilenta. Dar Doamne fereste sa nu port palariuta cand ninge! Pentru ca alternativa este o sapca neagra pe care scrie skoda si cand o poarta toata lumea zice " ce ti-ai pus in cap???"

Azi la un brainstorming a fost inventat numele Verdusia. Un nume excentric, de femeie cu palarie de catifea verde, de padurar, fular rosu si palton din par de camila. Cu par negru si sprancene stufoase, care par lipite cu superglue. O perioada s-a inchis in casa pentru ca era de parere ca are prea mult par pe maini si sperie barbatii, dar fobia i-a trecut si acum se plimba prin parcuri, cu pasi largi de tarantula.

Diseara: caldura, "casa spiritelor", vin si cozonac.
Maine: la cumparaturi ( voi incerca sa gasesc si o perdea optimista, cu buline rare in culori de citrice), la serviciu si...ce se mai iveste :)
Poimaine: printre altele, discutii despre rascoala elefantilor care nu a existat niciodata. Duminica este cea mai potrivita zi pentru discutii absurde. Pentru ca este o zi absurda, care se baga in sufletul tau, mirosind a coniac, si-ti face complimente false. Hmm, duminica ar fi trebuit sa se numeasca Verdusia :-
ps:..oh, nu! colegul meu tocmai a pus pe perete un poster cu actorii din "lacrimi de iubire". oh, nu :((((

6 comments:

Anonymous said...

observatie: mah cand tu nu te iei in serios iti iese cel mai misto.

Panzer said...

oh the humanity,auzi tu poster cu lacrimi de iubire.you poor soul.

Anonymous said...

absolutely different worlds ...

Anonymous said...

daca ai citit acest post si nu ai ras cu lacrimi inseamna ca esti ca si mine un omuletz lipsit de imaginatie preocupat de lucruri serioase (se citeste plictisitoare) care nu mai apreciaza latura funny a vietii!

solutia e simpla: reciteste-l la 5 dimineata dupa o noapte de tequila si o sa vezi ce vreau sa zic

:)

irene is the B E E E E E S T .. time 2 sleep now .. lol :)))

Anonymous said...

da, am observat eu ca multi ma citesc d-abia dupa ce au baut niste tequila :)))

Anonymous said...

Asa Irene...fa-o pe Verdusia asta cunoscuta...macar aici daca in sfera advertising-ului n-a avut sanse! Sa nu moara creatia noastra degeaba...era un nume mult prea creativ, care ascundea mult prea multe povesti sa fie apreciat de omuleti lipsiti de imaginatie si preocupati de lucuri serioase de la noi din vizuina ;)))