Friday, December 15, 2006

Word!

M-am suparat. Nu am mai fost niciodata singura la film, mai ales la unul horror, dar in weekend o sa ma duc singura la Saw 3. Uite asa! Eu nu fac mofturi niciodata cand unii vor sa vada filme care mie nu-mi plac ( doar daca sunt comedii romantice cu Jennifer Lopez, pe alea le urmaresc pe ascuns acasa :))) sau pe care le-am mai vazut. Pentru ca sunt un om bun! Altii insa...

10 comments:

Anonymous said...

E mai bine sa te duci singura la Saw, pt ca in cazul in care alegi dupa 10 minute sa iesi din sala (ca mine de ex) nu poate nimeni face misto de tine pe tema asta pt tot restul vietii.

Anonymous said...

eu as veni cu tine, dar la Saw3? imi este mult prea frica si n-as mai putea dormi:)

Anonymous said...

eu as veni cu tine. dar la Saw3? Nu pot. imi este mult prea frica:)

Anonymous said...

:))) posibil. nu cred insa ca o sa ies pentru ca o sa-mi fie rusine de femeile de la bilete. cum sa ma considere femeile de la bilete o fricoasa? :))

(tare-mi place numele tau!)

Anonymous said...

mda, asta e reactia tuturor! :-s
ah, de ce nu am eu un courage, the cowardly dog?! :-\

Anonymous said...

am fost la saw3 cu o prietena, am iesit dupa 10 minute si am intrat in alta sala (in amintirea anilor de liceu) La ce film crezi ca am nimerit? Chiar Lacrimi de iubire :))) Asa ca intereseaza-te din timp ce filme mai ruleaza si numarul salilor

Anonymous said...

:)) imi pare rau pentru voi

Anonymous said...

Acum a aparut si in Cluj => fuck yeah! I'm seing that \m/ >_< \m/

Anonymous said...

nu exista oameni buni si oameni rai...oameni care nu vin la film cand vrei tu si oamenin cu care te duci la film cand vor ei.....exista oameni intelegatori si oameni mai putin intelegatori...si fiind decembrie, luna cadourilor, iti propun sa nu te superi pe nimeni luna asta...it's a deal?

Anonymous said...

:)) oricum filmul e la patria unde voiam eu sa ma duc d-abia la sfarsitul saptamanii.
ma rasfat si eu, nu e suparare din aia adevarata :)