Sunday, June 24, 2007

De vineri, sambata si duminica, amestecate

Weekendul a inceput vineri, la ora 10. Mie nu mi se intampla vara lucruri extraordinare. Si e mai bine asa. Pe o astfel de caldura ar fi greu de suportat orice stari extreme.

Asa ca am mancat ursi panda de inghetata. Am facut limonada cu gheata pentru porci spinosi. Nu am fumat dar am baut bere in pahare verzi de vin.

Am cazut pe niste scari si pe un caine din cauza de noapte cu scari si papuci cu 6 numere mai mari decat picioarele mele. Pentru ca dormeam pe mine, nu am facut vanataie.

Am stat la umbra unor copaci cu frunze mici si am clincait din cercei, cu picioarele in apa.

Ne-am uitat la Rebecca.Nu am putut sa dorm noaptea si m-am zvarcolit si nu m-am putut abtine sa nu-mi doresc sa fie zapada si eu sa merg pe Magheru prin viscol, tinandu-mi haina strans cu mainile in manusile mele verzi, lungi ca niste pastai de mazare. Sau sa fiu la tara, sa merg prin padurea sinistra, cu copaci cand rari cand desi, si sa vad vulpile fugind piezis. Acum citesc despre entropie si exemplul cu gheata care se topeste.

Am inceput sa vopsesc in alb un scaun, cu niste resturi de vopsea. Arata ca o mireasa iesita dintr-un copac patrat. Asta mi-a dat o idee : sa-i gasesc un scaunmire, pe care-l vopsesc in alb-negru si sa-i desenez si cravata.

Am cunoscut un baiat care-mi aduce aminte de Ava Gardner. Nu se supara cand ii zic cu cine seamana. Ava Gardner a fost o femeie frumoasa. Eu i-am povestit despre o melodie-film care ma sperie - The Golden Palominos : Victim. El mi-a povestit despre entropie si mi-a gasit resturile de vopsea alba si ne-am apucat sa vopsim scaunul.

In rest, liniste si bine :)

10 comments:

Stefan said...

nu am aflat daca ai dus gunoiul?

Anonymous said...

eu sa duc gunoiul? asta e treaba barbatului!

Anonymous said...

dar datul cu aspiratorul?

Anonymous said...

ai baut bere si pe urma ai cazut pe niste scari si pe un ciine? si zici ca-i din cauza de noapte? cine sa te creada? :))))

nenorocitu said...

oh.. the lil' ice bear

Anonymous said...

gigix: nu ma duc in vizita ca sa dau cu aspiratorul, desi uneori am pornici animalice din astea :))

anonymous: de parca ma jenam sa scriu ca m-am imbatat si am cazut. cred ca am scris despre lucruri si mai penibile pe blog.

runbaby said...

o data si-o data trebuie sa sparg gheata :), mai ales ca-i vara si s-a subtiat rau...just wanted to tell you ca scrii in genere foarte fain si uneori, precum in postul de fata, absolut rascolitor de misto :).

p.s. is putin debusolata de comentariile oamenilor de mai sus, ce cheie meschina/prozaica de lectura...

Anonymous said...

multumesc, runbaby :)

eu iau comentariile astea in gluma,nu ma gandesc ca sunt rautacioase.
daca au vrut sa fie rautaciosi e treaba lor :)

Anonymous said...

din pre-putul gandirii de intelectual: "la multitudinea de interpretari responsabilitatea cuvantului scris devine practic nula". banui ca si comentariile se inscriu in aceiasi categorie. bu-haa! parol, era in gluma.

poate totusi ca blogului aista i-ar sade mai bine fara comentarii...

Mikidos said...

pot sa scriu cu siropeli? tu foarte frumos de/scri toate cele. mi te-am imaginat cu manusile pastai in plin viscol...inalta, slaba, batuta de vant, in spatele fularului razi si iti dai seama ca acum luni de zile ti-ai dorit acest viscol pe magheru. pupam.