Friday, September 21, 2007

Invers

Intr-o curte, pe zidul unui gard, scrie "crist teror". Probabil este o zona "god-free", o bizarro-world, unde totul este invers si albul are nuante de negru. Probabil diavolii isi fac cruce cand trec pe acolo si tin bratari cu iconite la incheietura mainilor lor diabolic sensibile ( alaturi de banderolele adidas, fabricate pentru tenismeni).
Nu vi se intampla sa treceti prin locuri unde lucrurile nu stau cum ar trebui si sa va simtiti ca si cum ati sta cu picioarele in sus si capul in jos? Unde gandurile merg de-a-ndoaselea si ies idei care a doua zi par straine si dubioase?
Habar nu am cum sa evit locurile astea. Nu au semne de avertizare.

4 comments:

Anonymous said...

Elementary, my dear Watson.
Intorci tv-ul otevistic si presa culturistica invers. In felul asta, gazele diabolice si alte senzatii aiurea vor fi suprimate eutanasistic, cu perna de aer. Oricum, in acele zone, atmosfera e asa de incarcata ca striveste. Rabdare.

Anonymous said...

mergea bine textul cu o poza care sa participe la feelingul dat de ce ai descris. in ultimul timp nu te-am mai vazut pe Flikr si sincer ti se simte lipsa... era un curcubeu pe cer cand ma utam la pozele tale si eu unul mi-as dori sa revii la postarea imaginilor acolo. I need some color please!

Iren said...

pai o sa revin, am mai facut niste poze dar mi-e lene sa le scot :D

Funky Monkey Accessories said...

these places smell fishy :p