Tuesday, September 04, 2007

Viata e ciudata

Traim vremuri in care boabelor de cafea li se iau amprentele, se recunoaste stiintific ca femeile si barbatii nu au inimi la fel si pisicile devin santinelele tiroidelor stapanilor. Iar eu o sa locuiesc pentru prima oara in Bucuresti intr-o casa imprejmuita de curte, cu tei si piersic. Eu, care am locuit mereu intr-un bloc inalt si blazat si am auzit rasuflarea tuturor vecinilor, o sa pot sa pun flori si sa cresc pisoi cuminte. O sa traversez si o sa ma plimb prin parcul Kiseleff, cu care nu sunt deloc obisnuita, de unde o sa-mi pot cumpara jucarii stupide, gen lupi de plastic si dinozauri. Si o sa fac 3 pasi si o sa ajung la Muzeul Antipa, unde o sa vad toate expozitiile si toate colectiile. Adica sper sa semnez un contract si sa am toate astea :D
Mi-as dori sa vina si vremuri in care Romania sa fie plina de cicade si colibri, gorile si ursi panda. Atunci chiar ca ar fi totul perfect!
Multumiri multe tuturor celor care mi-au trimis mailuri cu case in ele :)

15 comments:

Paul Dimulescu said...

Sunt sigur ca ti-a scapat, de-aceea imi permit sa iti spun eu: bucurestiul ESTE plin de gorile.

Dar trecind peste acest amanunt lipsit de importanta, viata la casa nu are rost pana la o anumita varsta. Si mi se pare ca ar trebui sa vina si cu celelalte accesorii, adica o familie, un catel si trei rasaduri de rosii in curte, ca sa fie tacamul complet.

M-as muta la casa doar in momentul in care as atinge o anumita varsta. Altfel risc sa ratez placerea, dac-o fac prea repede.

Anonymous said...

hehe, even more emancipated, now since 20xx :)
bravo ţie, ostrogoata cea de ceai!
succes cu ce mai ai de făcut până la finalizare şi să te bucuri de locşor!

c said...

yaay, ce misto!
nu mi se pare ca tre sa ai cutare varsta sau familion ca sa poti sa cresti rosii, cum sa n-aiba rost sa stai la curte fara astea? (just think of the party potential of houses! ;) :D) Tinerii se ofilesc asa repede tocmai din cauza traiului naspa de la bloc. Urcat scari, muscat de caini, stricat de lift, seminte, burger, cocalari, pensionari tristi, you wake up one morning and you're one of them! :(
Go go Irene, pe tine numai la casa te vedeam, bloc is so anti-zen :-&
si io cand o sa ma mut, tot la casa ma bag, musai

Anonymous said...

te`ai maritat cumva? :)

Monica said...

iui, tin pumnii pentru contract, ce ma bucur pentru tine!casa, gradina, iarba, pomi...crezi ca poti tine si niste strumfi, in curte?

Ana said...

Sau daca nu strumfi, piticii lui Alba ca Zapada:) Ai si garduletz alb, sau ar suna prea luata din filme treaba?

Iren said...

paul: da, dar sunt gorile dintr-o specie mutanta
ba eu mi-as fi dorit sa stau de cand m-am nascut la casa, sa am animale care sa aiba unde alerga si sa am loc sa pun leagan!

anonymous: multumeeesc, d-abia acum incepe greul :D

cristina: te astept la ceai!

koma: nuuu, sunt prea tanara pentru asa ceva :P

ana:nu e ceva chiar din basm, dar poate fi facut :) pacat ca, fiind atati copaci, e un loc destul de intunecos.

monica: multumesc. da, primesc si strumfi, numai sa nu intre cu picioarele murdare in casa

Anonymous said...

şi hehe, that is indeed one good label, today is the greatest day i've ever known!
în ce priveşte greul, da, de acord, dar e frumos, zic unii că schimbarea locului de muncă şi a locuinţei sunt tot stresuri, dar pozitive.
cumpărături, decoraţiuni şi, de ce nu, lipsuri :). aşa că... doar motive de bucurie. sunt trecut prin aşa ceva şi apreciez la justa valoare momentul.
fă în aşa fel încât toată schimbarea asta să-ţi dea energie şi bucurie pentru cât mai mult timp :)

Ana said...

Umbra e buna, mai ales daca e data de copacei:) Si oricum poti iesi mai pe inserat cu o lumanarica parfumata(mar si scortisoara), poate o sa le placa si strumfilor. Anyway, bafta la redecorarea nebunica. Sa-ti priasca casutza din povesti.

runbaby said...

sa-ti priasca :). nu deschizi ceainarie ;)?

Paul Dimulescu said...

...Eu eram doar gelos, de-aia am propovaduit binecuvintarile blocului. Eh... asta e. Imi place la tara... Sa ma ciupa purici de picioare si sa umblu toata ziua descult si la bustu` gol. Si daca-i si la munte e superb, si daca-i si pe valea Lotrului, spre Voineasa, este de vis.... Dar sa nu fie casa de vacanta...

c said...

ceai! :D
Desi cred ca pana la urma o sa te saturi de vizite, am observat c-atunci cand esti la curte (si n-ai caine :)) lumea te viziteaza mereu. La bunica-mea era trafic greu, pan' la urma a ajuns sa se plimbe toata ziua prin oras, sa mai scape de ei :))

leagan? did you say... leagan?? =P~ Ai nevoie de-o menajera, ceva? Un pitic de gradina? O sperietoare? girueta pe-acoperis? :))

Alexandra Velescu said...

e minunat la casa :D am curtea ca o jungla, plina de flori multiple specii pe care le cunoaste doar mama, pomisori salbatici cu frunze colorate, soarele e fericit acolo, la fel si cateii, si eu, pe chaiselong, cat toti la un loc.

Anonymous said...

nu uita sa ai grija cu hartiile pt ca pot genera stari diverse

Yoli said...

uaaai te pup si ma bucur pentru tine!!! meritai! sa stai la casa este cel mai frumos lucru ever! ce maritis! ce plozi! traieste acu pana vin si alea! ca pe urma.. caput! :p