Tuesday, July 08, 2008

Verde

Sunt jumatate de om in vacanta calare pe jumatate de plan schiop.
Peste foarte putine zile intru in vacanta. Asa ca sunt agitata si ma trezesc la 6 dimineata. Apoi jumatate de zi imi doresc sa fie toamna, jumatate de zi imi doresc sa fie iarna, ca sa adorm inainte de miezul noptii linistita si fericita ca este vara. Iar dimineata ma trezesc cu ganduri ciudate gen "unii cai sunt oameni".
Si o sa ma duc in vacanta si o sa gasesc un dozator cu suc de kiwi pentru F., ca sa nu mai bea saracu' paharul cu sapun lichid verde si sa poata simti din nou, in gustul de suc, tabloul lui mendeleev in intregime.
Am terminat toate cartile lui Raymond Carver si acum nu-mi mai vine sa citesc nimic :(.
Sunt superficiala, citesc bloguri de oameni saraci ( infinit mai bune decat blogurile de oameni bogati) si in acelasi timp muncesc foarte mult ( desi habar n-am cum reusesc sa fac asta). Cred ca azi ma duc sa-mi caut o sepcuta verde.

8 comments:

comanu said...

dak bei sapun lichid din pahar de cafea automata poti sa zici verde-stop fara grija. niciodata nu o sa mai poti fi surprins nepregatit.

Iren said...

verdele se va depune pe interior, printre coaste, unde nu ajunge periuta.

comanu said...

si cand razi, in noptile intunecoase poti sa fii luat drept licurici-martian.
ceea ce nu e chiar de colo.

Iren said...

nu vreau sa luminez cu coastele intr-un fel chimic :(

comanu said...

e un chimic modern. k doar nu vrei beriliu sau cum se chema chestia aia descoperita de marie curie. care da si numele spitalului cu acelasi nume.

Anonymous said...

Spitalul Beriliu?

Hmm.

comanu said...

colt cu policlinica poloniu

Anonymous said...

...unde te duci daca esti cositoriu.

Sau cosaş.