Monday, September 22, 2008

Iar

Mie asa imi place. Verde. Urcam iar in furgoneta plina de capatani de ananasi si pornim la drum, unde vedem cu ochii. Am fost cat p-aci sa dau delete la blog, dar m-am gandit la stranepotii mei care s-ar putea sa-l citeasca in viitor si sa zica "ma, strabunica asta avea o viata cam boring, dar are vreo 3 posturi decente" si ideea mi-a placut. Plus ca treaba sta altfel cu blogul: daca-l tai, nu creste de 2 ori mai lucios si sanatos din aceeasi radacina. La altii e altfel, dar la mine daca moare blogul, se duc pe apa sambetei o gramada de amintiri. Ca pe memoria mea nu ma pot baza, face sontac-sontac. Stiu ca unii oameni ma cred falsa, dar eu ii cred pe cei care ma cunosc, care au trait pe langa mine mai mult de 3 luni si care zic ca nu-s asa :)
Sper ca verdele sa nu va supere in vreun fel. Probabil o sa mai fac schimbari. Mi-e prea bine ca sa nu fac si alte schimbari.

24 comments:

ruki popa said...

ba exact asa esti, fals-o!

Dans les yeux d'Émilie said...

verdele e noul roz. ;))

ana said...

bine te-ai innoit cuCuloare

pentru posteritate, mademoiselle, pentru stranepoti, si pentru noi mai ales .. ca sa "once upon a time .." si sa chiar avem cuvinte. cuvinte scrise, 'cause verba volant

Adina said...

Verdele asta e usor groaznic. Imi aduce aminte de copertile de plastic pentru manuale din generala. Care miroseau si aratau usor groaznic. Anwyay, mai bine verde decat sters :)

Ionouka said...

Asta e verde d-ala cum era hartia creponata din care decupam forme de frunze si le lipeam pe felicitarile pentru mame. Sau faceam ineluse de ghirlande de brad de craciun. Ah, this color brings back memories... I love it!

Iren said...

ruki: am 3 cuvinte pentru tine: miere cu scortisoara! :)) rautacioas-o :*

dans les yeux d'emilie: si rozul e noul verde. si rozul e bun, orice culoare e buna in afara de negru :)

anna: bine v-am innoit si pe voi :)

alice: mie tocmai d-aia imi place, pentru ca are nuanta de plastic vinilin de caiet. amintiri, amintiri. am imbatranit si sunt nostalgica!

ionouka: si asa. sau mai e verde de linoleum comunist, pe care l-am avut acasa si pe care eu il uram. dar si ala mi-e drag acum :)

Radu Voicu said...

(sickboy)

nu-mi place verdele decat in hartie, anyway, daca tot esti intr-o zona psihedelica, poti sa ne surprinzi si cu alte shocuri cromatice, eventual zilnic...

am glumit, eu unul sper sa(-ti) revii "pe curat"

Iren said...

sunt prea happy ca sa revin la alb

Unknown said...

we all (now) live in a greenish submarine

Alia said...

love the green, char daca are si putin albastru in el...

Iren said...

astept sa va obisnuiti cu el, si dupa aia il schimb ;;)

Kidha said...

orice schimbare e bine venita :)

Cristian Ion said...

Mai bine cu ananasii decat fara acest blog.
o zi minunata iti doresc

TreiBadica said...

ne place verde.
schimbarea e de verde; si starea de bine e de verde.
iti dorim, deci, schimbari cat mai verzi!

tromeu said...

daca stergi blogul, il pun pe mone sa rezileze contractul! ai o datorie morala fata de nepoti (considera-ne nepotii tai si pe noi :P) iar unora chiar le bucuri ochii si mintile cu blogul asta.

fly said...

aa, nu, imposibil, alunga orice gind despre stergerea blogului, te rog. citirea blogului tau imi aduce mie amintiri proprii si scrii asa frumos si deloc fals; am ramas perplexa cind am citit propozitia despre falsitate. what, iren? anybody else but iren.

Lulu said...

Acum ceva vreme am aflat ca verdele asta cica s-ar numi verde kelly. E adevarat? Bonne chance!

J.P. said...

Verde verde verde! Mă bucur ca un copil în momentul ăsta, nu că n-aş fi copil. Mă bucur pentru bucuria mea, pentru bucuria ta şi pentru blogul ăsta pe care nu l-ai şters. Şi pentru verde, mai ales.

Iren said...

trebadica:schimbari cat verzi cu ochii :). multumesc.

tromeu: :))) in fiecare zi mi se nasc sute si sute de nepotei :)), cum o sa fac sa le cumpar tuturor bomboane de sf nicolae? :(

lulu: hm, ce nume urat, parca acum nu-mi mai place nuanta asta. verde kelly. kelly din beverly hills?

fly: pentru unii sunt falsa. isi fac o anumita parere despre mine si cand isi dau seama ca nu corespund normal ca sunt dezamagiti. asteptari prea mari :)nu ma plang, nici ei nu-mi plac mie deci nici o pierdere in catastif.

creepy hippie: stai sa vezi cand il fac portocaliu cum o sa fie :))

koma said...

nu cred ca-i unul sa vina sau sa plece de pe blogul tau din cauza culorilor alese.

la tine culorile vin din cuvinte si cel putin in cazul meu acopera tot spectrul cuprins intre verdele crud al ierbii si rosul soarelui cazut intre valuri la vama veche.

ps: bucura-te cat dureaza! nici o minune nu tine mai mult de 3 zile.

Iren said...

nu stiu ce sa zic, daca as alege negrul cred ca v-as deprima un pic

J.P. said...

Ah, pentru portocaliu nu cred că m-aş bucura aşa de tare. Cu verdele am eu ceva special. Da' oricum, probabil ai alege o nuanţă faină de portocaliu, aşa că da, mă bucur de pe-acuma şi pentru asta. :D

Anonymous said...

Eu iti vedeam blogul colorat si inainte. Problema e ca acum s-ar putea sa-l vada si colegii colorat. Crezi ca as putea sa-i conving ca stiinta poate fi scrisa si pe pagini verzi? :p.

Iren said...

eu zic ca poate fi scrisa si pe pagini roz dar na, eu sunt mai optimista din fire!
e bine sa schimbi culorile cat mai des :)