Tuesday, July 20, 2010

Cele 15 minute de faima ale Eurygasterei Maurus

 *pentru oamenii din metrou care habar nu au de insectele din gentile lor

O femeie a intrat intr-o dimineata in ultimul vagon al metroului care ducea spre Pipera si s-a gandit ca, daca tot sta atat de mult jos, sa-si scoata din geanta oglinjoara si sa-si aranjeze machiajul. Cand a deschis insa geanta, din ea a sarit o plosnita de camp mare si grasa, murdara de farduri roz si strugurel rosu.
Plosnita a aterizat in mijlocul vagonului si toti calatorii au inlemnit. "Nimeni nu misca, mai ales tu, zmeurel", a latrat plosnita, fixand pofticioasa cu privirea un cetatean transpirat de emotie, care seamana foarte bine cu o zmeura cu pantaloni. "Daca miscati, voi fi fara mila!". "Cine esti si ce doresti?", a intrebat timid bodyguardul care venise repede sa rezolve situatia." Ma numesc Eurygaster si vreau sa mi se recunoasca talentul, sa fiu apreciata. Vreau sa stie intreaga lume ca exist. Au dat si plosnite mai urate la ziar, eu de ce sa nu fiu promovata?", a spus cu naduf plosnita.
Nici n-a terminat bine de vorbit, ca telefonul plosnitei a inceput sa sune imediat si ofertele sa curga.
Trei interviuri mai tarziu si o sedinta foto cu un celebru fotograf, plosnita a eliberat ostaticii si a fugit din tara, de teama unui mandat de arestare. Era prea tarziu insa, prinsese deja microbul celebritatii. Acum ii pare rau ca a intrat in felul acesta urat in vizorul publicului. Ar vrea sa se revanseze fata de cei care vor citi interviurile cu ea si o vor iubi instantaneu. Stie si cum, dar este secret. Fiti atenti la tabloide in saptamanile urmatoare.

No comments: