Monday, April 21, 2008

Cine, eu?

Imi plac foarte mult oamenii care nu ma iubesc pentru ca scriu, am idei, fac poze etc, toate lucrurile pe care le tin la vedere. Care ma iubesc pentru diferite alte motive marunte, pe care eu de obicei nu le bag in seama la mine. Care au ochi pentru mine cand nici macar eu nu am ochi pentru mine. Care ma iubesc pentru ca o data la 10 ani am obiceiul sa fac o minunata prajitura cu capsune, care se strica dupa doar o ora. Sau pentru ca imprumut pixuri cu cea mai mare placere chiar daca raman apoi fara nimic de scris. Am impresia ca stiu sa fac atat de putine lucruri si ca stiu atat de putine lucruri despre mine. Mi-ar placea sa stiu de exemplu daca sforai, fara sa fiu nevoita sa ma inregistrez singura. Toata lumea langa care am dormit, din tagma sforaitorilor fiind, a avut insa urechi doar pentru propriul sforait si nu a stiut sa-mi zica daca sunt de-a lor sau nu.

13 comments:

comanu said...

sunt sigur k sforai in noptile in care la brutarii se ascund globulete de craciun in painea de secara.
s-au facut si expeditii pentru a descoperi brutariile astea, dar paioasele i-au bagat pe toti in ceata.
acum, te vor lua pe tine pe sus, desi s-ar putea sa fii somnanbula, si in functie de intensitatea zgomotului pe care il produci, misterul va fi rezolvat.

Iren said...

asa sa faca, sunt de acord sa fiu folosita in scop detectivistic. pentru ca si eu sunt foarte curioasa cine naiba tot pune globulete in painea de secara. misterul asta a durat destul!

sa stii ca intampin multiple dificultati cu ultima compozitie :( nu stiu sa desenez capul de maimuta, ma tem ca va avea fata de dragon ( pe ea o fac dintr-un kiwi). cu elefantul din lamaie nici nu mai vorbesc, arata ca un ...ceva, nu stiu ce. decorul va iesi insa fantastic. vei dori sa te muti in el.

comanu said...

maimutele cu fata de dragon pot fi foarte usor de confundat cu dragonii cu fata de maimuta. probabil, lantul lor adn-istic a fost la gatul ambelor specii, la un moment dat.
o sa ma mut, doar dak am vecini buni.

Iren said...

nu o sa prea ai vecini, doar cateva animale. in rest o sa te bucuri de liniste si de mult verde adevarat. de data asta nu-mi mai folosesc esarfa la decor :)

ruchi: domnisoara, nu-ti voi publica NICIODATA comentariile de genul ala. inumano! te rog sa te potolesti si sa-ti vezi de studiile despre parintii romani!

ruki popa said...

yada yada yada

Antoaneta said...

Pe mama o cheamă Irina si eu am găsit blogul tău citind blogul Rosanei din Uruguay, care se ascundea cândva sub pseudonimul Irina, e lung pământul, ba e lat... Îmi place cum scrii, mai ales despre florăresele acvatice, de la Montréal se vede tare frumos, îmi aduc aminte de ce vreau sa mă întorc, vreau sa mă enervez când sunt acolo si nu aici. Si la Montevideo e bine, e ca un Bucureşti mai blând, cu promenada pe faleza fără faleza, acum îmi pare rău ca nu l-am fotografiat mai mult. Cu bine. http://antoaneta.bebo.com

Iren said...

Antoaneta: si pe mine trebuia sa ma cheme Antonia, pentru ca sunt nascuta de sf Anton, pe 17 ianuarie. Dar pana la urma a iesit altfel.

Si in Bucuresti sunt locuri unde te simti ca pe o faleza fara faleza. Numai ca lipseste blandetea uneori. Cand eram mica, credeam ca in Montevideo traieste contele de Monte Cristo.

Anonymous said...

hehe iren ostrogoato, mai sunt şi oameni care nu au acces la lucrurile pe care nu le ţii la vedere, prăjiturile sau sforăitul tău, şi care te cunosc doar de pe unde apucă, de pe ici, pe colo, umpic de blog, umpic de poze. cu noi ce faci, ha? chiar nu suntem deloc pe placul spiritului din ceainic? :)

Iren said...

cu voi e mai complicat :)

Antoaneta said...

Pai la Montevideo au apa si te plimbi de-a lungul ei, sunt optsprezece kilometri. Au si cel mai lung carnaval din lume, daca ai timp caută murga uruguaya pe Google (Wikipedia), de-aia m-am dus eu acolo, sa o studiez.

Si mai e un loc tare frumos în Uruguay care se numeşte Cabo Polonio, e ca o Vama rămasă unde era.

E bine ca te-ai născut pe 17 ianuarie, eu dau bomboane de St. Anton, deşi îmi place si Antonio de la Padova care s-a născut la Lisabona.

Anonymous said...

aoleo, da' tu esti narcisista rau, faci ceva si dup-aia scrii, sau invers;

Iren said...

sau in acelasi timp

Anonymous said...

foarte probabil sa nu sforai :))