Friday, April 11, 2008

Clinica mea particulara

Eu nu ma duc la mare ca sa fac baie, sa joc volei, sa ma imbat, sa agat, sa fac poze la apus, sa prind rasaritul de soare. Eu ma duc la mare ca sa stau. Si-mi place cand e mai frig pe plaja si bate vantul tare, pentru ca pot sa stau pe nisip imbracata in pulover si blugi, dar cu picioarele goale si apoi am obrajii reci si parul cret-cret si incurcat, ca un conglomerat de virgule si carcei de vita de vie. La mare ma simt cel mai bine in propria piele.
Anul trecut, cand sanatatea mea atarna sa cada, ca un calendar bisericesc lipit prost cu scotch deasupra unei mese de bucatarie, m-am dus la mare si m-am facut bine.
Anul asta ma duc sa scap de maruntele episoade de depresie cauzate de curentul facut de niste usi intredeschise. Briza marii o sa le tranteasca si o sa se inchida bine in clanta.
Cand o sa fac o vizita Marii Nordului o sa renasc de-a binelea :)
Maine ma duc la mare.

16 comments:

Anonymous said...

I was here: http://en.wikipedia.org/wiki/Dar%C3%9F

E super fain locul :)Tot pe langa marea nordului. Hai Hai Hai!!

Vacanta placuta :)

Iren said...

auzi, tu ce vrei sa-mi faci? te duci la festivalul unde nu pot eu sa ajung, la marea nordului... iaaaa, putina intelegere ca nu reusesc sa ajung niciunde :))

Anonymous said...

Ieri am descoperit blogul tau, dintr-o intimplare, si am ramas -efectiv- cu gura cascata. De admiratie. De bucurie. De uimire. Azi noapte am vrut sa scriu ceva, sa-mi exprim cumva incintarea, dar n-am facut decit sa stau si sa tot "cotrobai" prin arhiva. Dar acum, dupa ce azi noapte am avut o discutie incredibila cu cineva drag despre Marea Nordului, nu mai stau pe ginduri si-ti fac, in "direct", o reverenta:tot respectul! tine-o tot asa si sper sa ne mai auzim.

Iren said...

multumesc :)

ruki said...

iren, o sa pescuim cu parul tau dubios de dulce!

FreeTree said...

Si inca ceva: dupa ce i-am citit unui prieten povestioara despre Eugen, Nicky& Eusebiu,mi-a zis povestea motanului alb, pe care il cara in ranita soldatul Porta, intr-unul din romanele lui Sven Hassel, cel care bea in fiecare seara un castronel de vodca, iar dupa misiunuile mai grele, chiar doua, ca sa se puna pe picioare. :))Eu nu stiam povestea, spre rusinea mea, dar cind am auzit-o, am sarit trei metri in sus si m-am apucat de un colaj al carui loc central e ocupat de un motan alb cu o boneta de soldat pe o ureche.;)

FreeTree said...

:)

Junkymouse said...

sa stai pur si simplu sa te bucuri de mare, iar cand pleci sa o rulezi ca pe un covor, sa o bagi sub hanorac ca sa fie doar a ta, iar singura dovada a "crimei" comise sa fie urmele coatelor pe nisipul ramas singur fara mare

Anonymous said...

well daca te decizi sa faci un ceva nebunesc marea nordului te asteapta ;) i've got some nice tea as well.

Paul Bogdan said...

pe mine nu ma iei? :(

Anonymous said...

si eu vreau la mare, sa stau in blugi si in in pulover.

enjoy! :)

Anonymous said...

acum e miine, si probabil sunteti acolo, sau, mai trist, pe drum inapoi.
dar da, vei fi fost la mare. sper sa o fi gasit frumoasa si verde, asa cum o stiu eu.

Anonymous said...

Have fun la mare. Iti urez stat cat mai placut. :)

Anonymous said...

Eu locuiesc la 50 minute de Marea Nordului.

Te invit :) Am si un motan gri care se vede pe flickr la Lenscat :D

Iren said...

m-am intors deja ca maine ma duc la munca :-s
m-am intors cu poze!
aprilsea: pacat ca nu ai venit. nu-i nimic, data viitoare :)

bogdan paul: te-am uitat in gara, se mai intampla :))

diana si lenscat: multumesc pentru invitatii. voi chiar nu va dati seama ca la un moment dat chiar o sa va treziti cu mine la usa, cu prosopul in ghiozdan si bateriile incarcate in camera?

Anonymous said...

Sic! am si incarcator de baterii :)