Friday, April 25, 2008

In somn

Nu stiu cum e posibil, dar nu mai stiu sa dorm. Ma trezesc dimineata cu gatul intepenit, mainile rasucite, dureri de spate. Parca as face tumbe in timp ce dorm. Nu am probleme cu insomniile, doar ca dorm la fel de inconfortabil ca pe o bancheta din tren. Poate asta e pretul pe care il platesc pentru visele atat de frumoase din ultima vreme. Azi noapte am visat pasari-paradis. Un fel de colibri mai mari, colorate intr-un mod minunat, culori pe care nu am cum sa le descriu, si atat de bune incat nu faceau zgomot cand dadeau din aripi, ca sa nu ma deranjeze.
M-ar frustra foarte tare sa fac partea din categoria oamenilor care nu-si amintesc ce viseaza. Nu atat pentru povesti, cat pentru culorile care nu exista in lumea in care ma trezesc. Technicolorul din inconstientul meu face o treaba foarte buna.

4 comments:

Anonymous said...

Am incetat sa am vise dupa un puseu prelungit de cosmare repetate.

S-a terminat totul cu mine in mijlocul unei nopti, dardaind, cu ochii mari si speriat. Am zis fuck this shit cu toata convingerea de care eram capabil. De atunci n-am mai visat decat ocazional, si nimic care sa imi lase o amprenta mai mare decat un vag sentiment ce dispare in primele minute de trezire.

Ceea ce, amintindu-mi cosmarurile, este chiar multumitor, insa daca ma gandesc la celelalte, este putin frustrant.

Cred ca a trecut suficient timp cat sa mai dau o cheie la treaba asta cu visele.

Sa vedem ce-mi iese din cap.

Iren said...

daca o sa te culci cu frica, o sa visezi tot cosmaruri. cosmarurile musca doar cand simt frica.

Anonymous said...

:) Probabil.

Problema este ca nu trebuie sa ma conving doar pe mine ci si pe mine-cel-din-inauntru ca o sa fie bine.

Iar nenea ala e un nenea ciudat.

Anonymous said...

harlay, you should see a shrink... nu e bine sa-ti ingropi visele (oricum, daca ai sentimente vagi la trezire, nici nu sunt prea adanc bagate, si crede-ma, nici nu vrei asta) nenea ala dinauntru nu e mai ciudat decat day-light-harlay, vrea doar sa-ti spuna ceva. Daca o sa-l intelegi, poate o sa-ti spuna si tie povesti d-astea cu pasari multicolore care dau din aripi cu gratie.