Thursday, May 15, 2008

:)

Stiti cum e, ai o perioada neagra, apoi una gri, apoi una rosu cu dungi gri, apoi cineva face un gest foarte frumos si neobisnuit si iti dai seama ca de fapt ti-este foarte bine si ca esti in prag de epoca "verde stop". De azi am o noua inghetata preferata, inghetata de ciocolata alba. Cand iti dai seama ca ti-ai schimbat felul preferat de inghetata, inseamna ca esti un pic mai intelept.

15 comments:

comanu said...

e recunsocut, k inghetata alba, te face mai intelept.

ruki said...

in sfarsit!

Iren said...

si mai imun la oribilitati.

Anonymous said...

zici tu ca esti mai intelept? poate doar ti se schimba gusturile si atat. poate nu exista nici o corelatie :)

Anonymous said...

Haagen-Dazs cu biscuitei!

Haagen-Dazs cu biscuitei!

Haagen-Dazs cu biscuitei!

Haagen-Dazs cu biscuiteeeii!

Cam asta este cel mai des ecou pe care il aud prin minte.

Iren said...

nimeni important: poti sa-ti schimbi gusturile in mai rau sau mai bine. in cazul meu, ma simt mult mai ok cu noile gusturi.

Annie said...

Esti sigura ca e inghetata de ciocolata alba si nu inghetata de vanilie sau altceva, imbracata in ciocolata alba? Ca daca esti sigura, vreau si eu recomandari, ca sa pot sa-mi pun dorinta, ca n-am mai incercat asa ceva!:D

Anonymous said...

inghetata de vanilie in biscuite! this is it :)

sau inghetata cu nuci, migdale, alune si alte asemenea din ramnicu valcea! asta te face cu siguranta mai bun!

Adina said...

Alune de Ramnicu Valcea? Sounds iffy :/

Anonymous said...

Tocmai am fost la o plimbare in noapte, numai eu si o inghetata cu caramel. Admit si sustin faptul ca inghetata face din negru, gri si din gri, mai putin gri :)
Dar cum ai ajuns imuna la oribilitati? Nu cred inghetata capabila de asa fapte marete... Daca reteta nu e secreta, te rog share.

Anonymous said...

Asta cu inghetata alba nu am incercat-o. Eu de obicei prefer sa aplic o metoda inversa, cand vreau sa ma simt mai prost schimb berea. Ar trebuyi sa incerc bere schimbata in combinatie cu alune de rm Valcea?

Dănu said...

Stii ca si eu m-am gandit lafaptul ca incep sa-mi parasesc putin cate putin vechea inghetata preferata trebuie sa insemne ceva? Nu se poate sa fie o schimbare degeaba...

Anonymous said...

un mic cadou, fără nici o legătură cu nimic, dragă ceainicule ostrogot:
http://twistori.com

Iren said...

ce e cu twistori?

Anonymous said...

oh, c'mon! dai un clic acolo şi vezi cu ochii tăi (nu te speria, nu e spam sau cine ştie ce viruşi or alte porcării). sau dacă nu, uite în cuvinte: e un fel de... pescuit automat în streamul de twitter, după câteva cuvinte cheie... mi s-a părut funny, interesant, hipnotic, cuvintele cheie sunt bine alese :)