Thursday, June 11, 2009

Revenire

Mi s-a facut dor sa mananc serbet. Sa mananc serbet invartit pe lingurita, sa beau apa rece, sa fie seara, sa discut aiureli si sa trec prin toata gama de rasete: de la zambetul politicos la rasul sanatos din care nu te mai poti opri.
Mi s-a facut dor sa pun intrebari, una dupa alta. Sa-mi aduc aminte de toate nelamuririle si necunoscutele care-mi vin de obicei noaptea sau in metrou in cap dar uit de ele pentru ca nu am pe nimeni la indemana sa-l intreb. Imi place mai mult sa intreb decat sa dau raspunsuri.
Mi s-a facut dor sa desenez zmei din cafea si gaste cu picioare din sticla in timp ce caut inspiratie pentru povesti.
Mi s-a facut dor sa nu-mi mai doresc obiecte si bani, ci stari.
Toate problemele practice din ultima vreme m-au facut sa-mi ies din matca si acum incerc sa ma linistesc si sa revin la viata mea ne-pragmatica.

6 comments:

Anne said...

Vreau si eu serbet :(

deyu said...

sufletele se hranesc cu stari. nimeni nu le poate cumpara cu bani.

Unknown said...

Atata timp cat te ajuta sa, cum ar zice aricii, shoulder on, atunci faptele enumerate in blog post-ul de mai sus imi par tot din sfera practica.

Sau poate doar incerc sa imi justific propria atrofiere a simtului practic, intr-un mod pe la Ploiesti - daca altii au, si tu ai!

Hm, confuzie.

Anonymous said...

Au multe feluri de serbet la o terasa mai ascunsa: La Metoc. Google it! :)

Unknown said...

Ieri a fost foarte cald, iar apoi a plouat. Racoros, de vara. Parca tot praful din minte mi s-a indepartat, curatat. Si s-a facut deodata liniste si pace.

Sunt stari care sunt create atat de usor... :)

Anonymous said...

am cumparat serbet weekendul trecut din Parcul IOR. A fost nush ce targ, cu ocazia alegerilor, si mi-am cumparat un borcan de serbet de gutui facut in casa.
Merge ca uns cu apa rece...stii cum? Uns!