Wednesday, April 08, 2009

Lista de dorinte materiale

Eu cred ca in momentul in care iti pui o dorinta, dorinta iese de undeva dintr-o crevasa, vine inspre tine si incepe sa-ti dea tarcoale, invartindu-se in cercuri largi in jurul tau pana cand te gaseste intr-o zi deschis si da buzna. Dar mai intai trebuie sa o scoti din minte si sa-i dai o forma. Pe hartie merge cel mai bine. Asa ca eu cred in listele de dorinte si merg mereu inconjurata de roiuri de dorinte. Important e sa nu scrii niciodata siruri atat de lungi incat sa le uiti si sa le pierzi pe drum. Trebuie sa fii serios cu ceea ce-ti doresti! Asa ca:


De cand mi-a dat Vlad linkul asta, mi-au ramas gandurile la aceasta Leica alba, scumpa si rara. Nu cred ca un inel cu diamante mi-ar atrage la fel de mult privirile!
Vreau sa vad aurora boreala.
Vreau sa fac portelanuri, pe care sa le pictez manual.
Vreau un telescop.
Dorintele care costa bani sunt cel mai usor de indeplinit asa ca trebuie doar sa am rabdare. Daca vreau, pot fi cel mai mare maestru in economisit bani.

16 comments:

adriana said...

cat de scumpa poate fi...punem mana de la mana de pe blog...si ti-o luam de ziua ta...zic si eu asa...dar cum bine spuneai...intai ideea (gandul)apoi fapta...poti sa stii ca nu iese ceva???...eu am dat tonul...sa vedem cine se mai aventureaza...nu poate fi chiar asa de nerealizat...doar ai zis bine...e cu bani...

Iren said...

adriana: esti o super draguta :)) dar crede-ma, este super scumpa. doar un milionar isi permite sa dea astfel de cadouri. in plus, e doar un moft totusi. si inca un plus, mie imi plac cadourile mici si ieftine, de preferat facute de cel ce mi le da.
hugs

Antoaneta said...

M-am uitat eu, e 10.000 dragalasenia. Dreptu-i, nici mie nu-mi plac inelele cu diamante, si daca as avea banii astia i-as da. Pentru un milionar e chiar un flecustet, ei îsi fac daruri de sute de mii, nu de zeci. Aurora boreala n-o vazui înca, desi aici se vede pe alocuri:( Ar fi si mai grozav însa sa vezi aurora australa. http://www.easypedia.gr/el/images/shared/5/52/AuroraAustralisDisplay.jpg

În schimb la Montreal exista o cafenea unde îti poti picta dupa pofta inimii ceramica dorita, ei o dau la cuptor si o glazureaza pentru tine:)

http://www.leccs.com/index.html

Twain said...

Ah, m-am indragostit la prima vedere, dar mi-a trecut repede cand am vazut speculatiile legate de pret. Cei de la Leica sunt niste sadici :(

Uite ce spune cineva:
"I’d say this is aimed at the Japanese collectors market. Retired salarymen and company presidents will snap these up, lock them in climate controlled display cabinets, and never take a single photo with them."

Uite un accesoriu la fel de dragut pe care ti-l recomand.

Iren said...

Antoaneta: atunci pot sa vin la tine, in Canada, coc portelanul si apoi fug pana in locul unde se vede aurora boreala si ma uit la ea, band ceai din propria cescuta.

Raluca: da, e nedrept dar asta e. daca as strange bani cu picatura, cred insa ca mi l-as permite in vreo 5 ani. pot oricand insa sa nu-mi mai cumpar casa anul asta si sa mi-l iau chiar maine :)) uneori imi doresc sa fiu genul asta de om aventurier.

Daianara said...

Mult noroc cu planurile tale. Ce fain ar fi sa fie banii singura problema. Si ce fain ar fi sa vina ziua de plata mai repede. *dreamy mood

Anonymous said...

pe negru e mai ieftin. my boss has it. and the answer is : yes, i'm circling his office because my lust cannot be stopped. helps.

Iren said...

Daianara: la mine banii sunt singura probleme. dar e doar o problema de timp :)

junkb0x: da, dar negru nu e asa chipes ca alb. acum 2000 in plus sau in minus ce mai conteaza :))

another cherry said...

When there's a will, there's a way. Si eu functionez la fel si merge struna, daca astepti un pic, fara sa fii flusturatic.

owiwankenowi said...

Alooo doamnelor si domnisoarelor! daca doriti sa faceti fotografii profi, e bun un Cannon D350 la 1500 dollar iar daca doriti poze digitale e bun si un HP roz de la metro.
In alta ordine de idei, daca vrem sa facem un post despre dorinta care se implineste daca ne gandim zilnic la ea bla bla bla, Coelho a vrut el sa zica ceva cu universul dar se pare ca Becali a retinut doar chestia cu Razboinicul Luminii si uite ce a patzit...asa ca dear Tea Mind daca nu poti ce vrei, incerca sa vrei ce poti...

PS. Nu m-am putut abtine. Let the Force be with U... thru me and vorget the fuckin' Leica.

maria said...

"Eu cred ca in momentul in care iti pui o dorinta, dorinta iese de undeva dintr-o crevasa, vine inspre tine si incepe sa-ti dea tarcoale, invartindu-se in cercuri largi in jurul tau pana cand te gaseste intr-o zi deschis si da buzna", spui tu cu bucuria unui copil caruia i se confirma asteptarile dar cu seriozitatea unui adult care se bucura sa ramana copil.

Eu am asezat aceste cuvinte drept moto, nu stiu daca imi permiti sa le citez:"Oricine are dorinta de a ajunge în paradis, in acelasi moment chiar este. Caci “a dori” este viitorul mod de a fi, nu” a merge”
(un mistic anonim din sec.15)
Ne-am intalnit, fara sa vrem, fara sa stim, in aceeasi idee, si nimeni nu ne poate acuza de plagiat ci doar de modestie, nu?
(http://maria-postu.blogspot.com/2009/03/cuvant-inainte-despre-gradini-si.html

Creepy Jazz said...

Arata foarte bine. Pacat ca este digital. :D Daca nu-ti permiti ia-ti un aparat Diana Edelweiss. Clasic. ;)

Iren said...

Creepy Jazz: am un canon mic digital, un Exakta primit cadou si un aparat mic, un lomo guy :) deci nu e ca si cum nu am cu ce sa fac poze. doar ca leica asta alb e asa chipes...

Anonymous said...

Am o pasiune pentru Leica si in special seria M, doar ca ma opresc cu numaratoarea la 7. :D M8 editia alba este o camera deosebita si iti doresc sa ai parte de ea. ;)

allé said...

10.000 ?
:(
ufffff.

e drăgălaş aparatul :)

Anonymous said...

Un mic update: http://www.photoscala.de/Artikel/Sonderedition-und-Preisnachlass-Leica-wirbt-f%C3%BCr-%E2%80%9EUr%E2%80%9C-M8

:D