Saturday, November 08, 2008

Rum & coca-cola

Unii incerca tot, macar o data.
Mie-mi place sa explorez tot felul de situatii neverosimile macar o data.
Nu vi s-a intamplat niciodata sa simtiti ca facand ceva ati schimbat ceva, ati lasat o lume in spate si ati intrat in alta camera?
E ca o pacaleala, intri in diferite lumi si dimensiuni pe care de obicei viata nu ti le scoate in cale.
Cum ar fi sa fie dupa-amiaza si sa bei rom si coca cola in timp ce faci epigrame ( si asculti evident melodia adecvata)? Apoi sa-ti pui cizmele de cauciuc si sa te duci in piata la Obor de unde sa-ti cumperi o rochie de seara, din voal, chinezeasca, care miroase a papuc dat cu naftalina si a superman din plastic, pe care sa o porti duminica dimineata, in timp ce-ti iei micul-dejun pe acoperis. Un mic-dejun alcatuit din vin, piscoturi si budinca englezeasca peste care cad frunze galbene din copacul dintr-o specie necunoscuta.
Pare o lume fortata si improbabila, nu? Dar e posibila si mi-ar placea sa trec in ea. Daca n-am curaj si bani sa calatoresc prin jungle si savane africane, macar prin mici intamplari casnice salbatice sa trec. Imi scriu scenariile deja.

10 comments:

Rareș said...

Păi cred că aventurile adevărate sunt exact cele despre care vorbești - ”întâmplările casnice”. Acolo este adevăratul neașteptat. Pentru junglă există ghid...

Luci@N said...

incearca "rum & beer"si viata ti se va schimba!

Incze Klára said...

Depinde si de rom.
Am cunoscut pe cineva care avea o pasiune despre rom. Era ca o enciclopedie ambulanta despre rom. Cind mi-a povestit din ce e facut romul care se gaseste la noi am promis ca nu ma voi atinge de el niciodata.
Adica, ce vreau sa spun: daca merge cu rochia din Obor, pentru o aventura estetica, as recomanda rom adevarat, pentru o aventura alcoolica:)

Incze Klára said...

PS asa am scris? pasiune 'despre' rom? vaaaaai!:) pasiune pentru rom, evident:)

Iren said...

klara: ei, intelesesem oricum :))

Junkymouse said...

mai bine asculta-le pe doamnele alea care canta drinking rum & cocaaa-colaaa ca sunt in etate si stiu ele ce spun. si asorteaza si un sal brodat la rochie, daca tot treci prin obor ;)

Brad Florescu said...

n-ai curaj

Brad Florescu said...

si, daca-i pui si o felie de Lime, se numeste Cuba Libre si discutam altfel.

Iren said...

bradut: stabilisem deja ca n-am curaj :) dar evident ca n-am azi, poate am maine.

Sergiu said...

hmmm....rom cu coca cola!!!!care dracu sunt efectele romului ca am beut aseara cu stefi si am inebunit?????